• Hi Guest, Please subscribe to our YouTube channel for fresh new videos each week.

Recent content by virdi

  1. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Sorry, I didn’t test it properly again. I got fed up and bought a 7732 NVR. Now the recording and playback work a lot better and smoother.
  2. V

    Why do I always get this error on iVMS when trying to share clips?

    Aaah! Hik-Connect works! Thank you
  3. V

    Why do I always get this error on iVMS when trying to share clips?

    Hi, Yes, the IMVS app. When you have clipped a recording it saves it under ‘Pictures and Video’ ....and from there you have the option of ‘sharing’ the clip Thanks
  4. V

    Why do I always get this error on iVMS when trying to share clips?

    Hi, No, I get this error as soon as I click the ‘fwd’ arrow button. I am not using H.265 afaik? Just H.264
  5. V

    Why do I always get this error on iVMS when trying to share clips?

    Strange thing is I have only started to get this error since recording to a NVR ....before I used to record to NAS and I never used to this on my iOS devices? Thx
  6. V

    Does your NVR Fan(s) stay on after you have shutdown?

    Hi all, So I have been playing with my 7732 NVR today and have updated to the latest FW. Something odd I have noticed. I done a 'shutdown' - but the fans stay on? ...is this normal? Thanks
  7. V

    Can someone direct me to the correct firmware please?

    Hi guys, So I just got my hands on a Hikvision NVR - ds-7732ni-i4 16p Please could someone confirm the exact folder I need to be downloading from. As you probably know it's so confusing Thanks
  8. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Done it! :) I was nervous!! - lol
  9. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Thanks Phil, I am apprehensive to update the FW as I bought the camera from eBay. The seller did confirm it was a UK camera. Anyway I can check this please? The Serial No. does contain a 'WR' Thanks
  10. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Hi aaah! - it shows: V5.5.82 So I guess ...the first thing I should it update it to the latest?
  11. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Hi, They are all different models and different FW. All are set to H.264 ....But only this new one is not behaving as I expect
  12. V

    Something odd with one camera .....with recording to NAS

    Hi all, So I have 10 Hik Cameras recording to NAS ....all but one work, record and playback fine. So the most recent addition is a: DS-2CD2043G0-I ...Now I have set this one is exactly the same way ...but this one seems to be doing something odd. I have set it to record 'continuous' and I...
Top